Moggi: Nu l-aş fi lăsat pe Mutu să plece la Fiorentina

Fostul director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat, într-un interviu acordat presei italiene, că nu l-ar fi lăsat pe atacantul Adrian Mutu să plece de gruparea torineză la actuala sa formaţie, Fiorentina.

1 afișare
Imaginea articolului Moggi: Nu l-aş fi lăsat pe Mutu să plece la Fiorentina

Moggi: Nu l-aş fi lăsat pe Mutu să plece la Fiorentina

"Eu nu i-aş fi luat la Juventus pe Almiron, nici pe Thiago, nici pe Andrade, dar nici pe Boumsong. Apoi, în mod sigur Ibrahimovici nu ar fi la Inter, iar Mutu la Fiorentina", a declarat Moggi.

Luciano Moggi a fost director general la Juventus în perioada 1994 - 2006, funcţie pe care a părăsit-o după ce a fost în centrul scandalului meciurilor trucate din fotbalul italian, Calciopoli. El a mai ocupat funcţii de conducere la grupările AS Roma, Lazio, Napoli şi Torino.

În ianuarie 2005, Moggi l-a adus la Juventus pe Adrian Mutu.

În prezent, Moggi este colaborator al unor publicaţii şi posturi de televiziune din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici