Moldovan: A fost poate cel mai frumos meci de până acum din campionat

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din meciul câştigat, sâmbătă seară, cu scorul de 4-3, în faţa formaţiei FC Timişoara, şi a precizat că această partidă a fost poate cea mai frumoasă de până acum din campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Prea multe după un asemenea meci nu pot să spun, decât că mă înclin în faţa băieţilor mei, care au dat dovadă de dăruire şi au avut forţa mentală să revină de la 0-2 şi 2-3 şi să câştige acest meci. Bravo lor. A fost un meci senzaţional, poate cel mai frumos de până acum din campionat, a fost şi un public senzaţional care a împins echipa de la spate. La 2-0 e greu de spus acum ce speram sau nu. Să porneşti de la 2-0 e destul de greu, ştiam că Timişoara joacă foarte bine pe contraatac, din faze din acestea au şi înscris goluri", a spus Moldovan.

Antrenorul echipei vasluiene consideră că la meciul cu FC Timişoara s-a demonstrat că FC Vaslui nu este echipa cea mai avantajată de arbitri. "Am avut şi penalti, însă nu vreau să comentez arbitrajul, la fel ca şi la Dinamo, refuz să mă gândesc şi la alte aspecte. Acum e bine pentru că am câştigat, s-a demonstrat că Vasluiul nu este echipa cea mai avantajată de arbitri aşa cum se spune. Îl ştiu foarte bine pe Deaconu şi cred că în anumite momente a scăpat meciul din mână, corect ar fi fost să ne dea un penalti. Nu vreau să intru în polemică cu Gabi, îmi pare rău pentru el, însă astăzi am fost mai buni. Am dominat, cel puţin în a doua repriză şi în final am câştigat. La pauză le-am spus băieţilor că vom câştiga, la 2-2 am simţit că se întâmplă ceva, dar trebuie să fim modeşti, umili şi să rămânem cu picioarele pe pământ", a precizat Viorel Moldovan.

Formaţia FC Timişoara a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3 (2-2), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, şi a ratat poziţia de lider în clasamentul primului eşalon, pe care ar fi trecut în cazul unei victorii.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Eduard Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici