Moldovan: Aş vrea să câştigăm numai aşa "chinuit" până la final

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că victoria din meciul cu Pandurii Târgu Jiu nu a fost una chinuită şi a precizat că ar vrea ca formaţia sa să câştige astfel până la finalul campionatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm, aşteptam aceste trei puncte importante care ne dau moral şi încredere pentru ceea ce va urma. Sunt mulţumit şi de cum a jucat defensiva, nu am primit gol, inclusiv linia de mijloc a fost conform aşteptărilor mele. Aşteptam un gol de la unul din atacaţi şi a venit, deşi n-a fost deloc uşor. În a doua repriză s-a văzut oboseala, ţinând cont că am jucat zece meciuri într-o lună şi câteva zile. Nu a fost o victorie chinuită, aş vrea să câştigăm numai aşa «chinuit» până la final. Trebuie să învăţăm acest lucru şi indiferent de maniera de joc să câştigăm. Nu ne interesează să facem spectacol. Poate să fie un meci încâlcit, modest, urât, dar să câştigăm. Astăzi am avut un joc precaut şi nu am dorit să ne expunem prea mult", a spus Moldovan.

Formaţia FC Vaslui a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici