Moldovan: Astăzi nu am câştigat trei puncte, ci şase

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, FC Braşov, a obţinut nu trei, ci şase puncte în urma victoriei înregistrate, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Astăzi nu am câştigat trei puncte, ci şase

Moldovan: Astăzi nu am câştigat trei puncte, ci şase (Imagine: Mediafax Foto)

"O victorie meritată din punctul meu de vedere. Mă aşteptam să fie un meci dificil, şi aşa a fost. Tocmai de aceea, astăzi am câştigat nu trei puncte, ci şase. Am întâlnit un adversar dificil, care ne-a surprins în prima repriză, dar, după pauză, am reacţionat aşa cum trebuia să facem de la început. Dacă Ilyeş sau Zaharia marcau în prima parte, probabil, că altfel se desfăşura jocul. Meritam victoria pentru că am avut ocazii multe. Ceahlăul a jucat astăzi foarte inteligent", a precizat Moldovan.

Viorel Moldovan a adăugat că nu vrea să intre într-o discuţie în contradictoriu cu omologul său de la Ceahlăul, Florin Marin, care s-a arătat nemulţumit de arbitraj, menţionând că şi FC Braşov a avut un penalti neacordat în prima parte a meciului.

Formaţia FC Braşov a învins, vineri, cu scorul de 1-0, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Robert Ilyeş, în minutul 77, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici