Moldovan: Aştept cu nerăbdare să înceapă returul

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este nerăbdător să se reia campionatul, dar că ştie că formaţiei braşovene nu îi va fi uşor în prima etapă, în meciul cu Unirea Alba Iulia.

16 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Aştept cu nerăbdare să înceapă returul

Moldovan: Aştept cu nerăbdare să înceapă returul (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar pot spune că aştept cu nerăbdare să începem returul, după o pauză atât de lungă. Ştiu că nu va fi însă uşor, pentru că Unirea Alba Iulia nu mai este echipa din tur, şi-au întărit lotul şi nu sunt uşor de învins. În plus, în primele etape este foarte greu să joci la capacitate maximă, şi nu mă aştept la un joc foarte tehnic şi bun, dar e bine că nu numai noi ne confruntăm cu aceste probleme la revenirea la meciurile oficiale. Sper să câştigăm, indiferent de cum vom juca. Importante sunt punctele", a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul FC Braşov a mai spus că este mulţumit de transferul lui Landauri, dar şi de aducerea pe ultima sută de metri a lui Stelian Stancu: "Pot spune că sunt mulţumit de lot. E drept, mi-am dorit un atacant, dar pînă acum, nu a fost să fie, poate va apărea totuşi până se încheie perioada de transferuri. E bine oricum că i-am luat pe Landauri şi pe Stancu. Aveam mari probleme pe partea dreaptă, iar Stancu ne ajută tare mult. Este un fotbalist experimentat şi în mod sigur se va integra repede în echipă".

Moldovan a precizat că dubla manşă din semifinalele Cupei României, în compania celor de la FC Vaslui va fi dificială, şi că nu este de acord cu declaraţiile jucătorilor săi, care şi-ar fi dorit Dinamo cu orice preţ. "Le-am spus băieţilor că nu mi-au plăcut declaraţiile lor agresive, legate de cupă. Nu există adversari facili în această fază a competiţiei. Noi vom juca în compania celor de la FC Vaslui şi chiar cred că va fi greu. Au ambiţii mari, sunt puternici şi cu siguranţă vom avea probleme în joc. Trebuie să fim serioşi şi să dăm totul, pentru că aici orice greşeală costă scump, a spus antrenorul braşovenilor.

El a mai precizat că echipa braşoveană nu are timp să plângă după fundaşul Rui Duarte, dar şi că nu îşi poate permite să nu îl primească la echipă, dacă acesta se va întoarce: "Nu avem ce să facem, trebuie să ne descurcăm cu ce avem acum. Rui este un fotbalist important, a fost unul dintre jucătorii care au evoluat constant în tur, dar nu avem timp să stăm să îl plângem. Dacă se va întoarce, va porni cu un mare handicap, pentru că sigur este în urmă cu pregătirea. Nu ne putem permite să îi întoarcem spatele, pentru că avem nevoie de jucători valoroşi. Rui va fi oricum amendat".

În partida cu Unirea Alba Iulia, FC Braşov nu va putea conta pe Marius Măldărăşanu, Dani Coman şi Cristian Oros, accidentaţi, şi Ionuţ Voicu, suspendat.

Meciul Fc Braşov - Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 13.30, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici