Moldovan: Dacă jucătorii nu se trezesc repede, uşor-uşor ne îndreptăm spre Liga a II-a

Tehnicianul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Astra Ploieşti, că formaţia sa se va îndrepta spre Liga a II-a în cazul în care jucătorii nu se vor "trezi" repede.

15 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Dacă jucătorii nu se trezesc repede, uşor-uşor ne îndreptăm spre Liga a II-a

Moldovan: Dacă jucătorii nu se trezesc repede, uşor-uşor ne îndreptăm spre Liga a II-a (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"În fotbal greşeala se plăteşte. Faci o mică eroare, pe un fond de joc bun al nostru şi Astra ajunge în avantaj. Astra fără prea mari ocazii, noi fără sclipire în ofensivă, nu am reuşit să egalăm. Am pierdut trei puncte importante pentru noi, dacă nu se trezesc băieţii.... Trebuie să-şi dea seama că e prima ligă, ne trebuie mai multă concentrare şi mult mai multă muncă. Cu boemia în vârful degetelor e foarte greu. Eu ştiu ce se întâmplă, dar din respect pentru predecesorul meu nu vreau să dezvolt subiectul. Soluţia sunt antrenamentele, munca, gata cu boemia. Dacă nu se trezesc mai repede, uşor uşor ne îndreptăm spre Liga a II-a. Sportul are jucători de Liga I. Ei trebuie să fie umili, în vârful degetelor nu poţi câştiga meciul. De ce au stat patru ani în B? Eu le-am spus, atitudinea, implicarea...", a spus Moldovan.

Formaţia Sportul Studenţesc a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Astra Ploieşti, într-un meci disputat în cadrul etapei a IX-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Fatai, în minutul 45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici