Moldovan: Dinamo rămâne o echipă periculoasă, chiar dacă e cu moralul jos

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo rămâne o formaţie periculoasă chiar dacă jucătorii antrenaţi de Cornel Ţălnar au moralul scăzut după egalul din partida cu Pandurii Târgu Jiu.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Dinamo rămâne o echipă periculoasă, chiar dacă e cu moralul jos

Moldovan: Dinamo rămâne o echipă periculoasă, chiar dacă e cu moralul jos (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Va fi un meci dificil, în compania unei echipe care a demonstrat că are un joc foarte bun, un joc consistent, care încurcă adversarul. Chiar dacă nu au cîştigat la Târgu Jiu, Dinamo rămâne Dinamo, şi chiar dacă are moralul un pic jos, tot e o echipă periculoasă. Este foarte important să obţinem ceva din acest meci, mai ales că este ultima repetiţie înainte de meciul din semifinalele Cupei României, în care vom întâlni pe FC Vaslui", a spus Moldovan.

Tehnicianul braşovenilor este de părere că deşi s-a distanţat la puncte de primul loc din clasament, Dinamo încă mai speră la titlu. "Orice ar spune cei de la Dinamo, eu cred că în subconştientul lor, tot se vor lupta pînă în ultima clipă la titlu. Nu este uşor să îţi scoţi din cap acest obiectiv, după ce pentru el te-ai luptat de la începutul campionatului. Nu cred că se vor axa doar pe Cupa României", a mai spus el.

Viorel Moldovan nu ştie ce va fi la vară la FC Braşov, echipă la care "este o stare de incertitudine". "Chiar nu ştim ce va fi la vară. Este o stare de incertitudine şi din acest motiv fac eforturi pentru a reuşi să îi fac pe băieţi să rămână concentraţi. Mereu le spun că este important să dăm totul, pentru că, tot pentru noi tragem. Poate că lucrurile vor intra în normal şi va fi bine. Vom vedea, important e să ne gândim cât mai puţin la asta", a explicat Moldovan.

În meciul cu Dinamo, de la FC Braşov va lipsi Mihai Roman, suspendat. "Este o absenţă importantă pentru noi, mai ales că Mihai a revenit foarte bine în meciul cu Oţelul, şi aveam mare nevoie de el în teren", a încheiat antrenorul echipei FC Braşov.

FC Braşov întâlneşte, duminică, de la ora 19.30, în deplasare, formaţia Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici