Moldovan: Este un scor drastic

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că înfrângerea la scor suferită de formaţia sa, sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo (1-4), a fost nemeritată şi neconformă cu aspectul jocului.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Este un scor drastic

Moldovan: Este un scor drastic (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un scor drastic dar aspectul jocului a arătat altceva, cel puţin în prima repriză. După eliminarea lui Cânu lucrurile s-au destabilizat şi s-a văzut. În prima repriză am jucat aşa cum ne-am propus, iar la pauză, odată cu accidentarea lui Ljubinkovici, lucrurile s-au dereglat la mijloc. Nu vreau să comentez arbitrajul chiar dacă m-a deranjat în anumite momente. Este foarte greu să obţinem puncte la Dinamo, trebuie să fii mult prea bun, pentru că îşi iau măsuri sau se mai întâmplă câte un accident. Eram normal să luăm două goluri pe contraatac după eliminarea lui Cânu. Golul al doilea pe care l-am luat este de neînţeles, pentru că una vorbin la antrenamente şi alta facem pe teren", a precizat Moldovan.

Tehnicianul echipei din Vaslui a adăugat că elevii săi trebuie acum să uite acest insucces şi să concentreze pentru partida de săptămâna viitoare, cu Unirea Urziceni, din sferturile de finală ale Cupei României. "Nu avem timp de plâns pentru că ne aşteaptă meciul cu Urziceni şi trebuie să strângem rândurile, pentru a ne putea califica într-o cupă europeană. Astă seara ne-am propus să obţinem ceva, dar nu am reuşit. Am luat destul de multe goluri în ultimele meciuri şi nu înţeleg din ce cauză", a completat antrenorul vasluienilor.

Formaţia FC Vaslui a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de echipa Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I. Partida a fost condusă de o brigată formată din Ovidiu Haţegan (central), Marcel Savaniu, Aurel Oniţă (asistenţi) şi Ionică Serea (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici