Moldovan i-a anunţat pe jucători că pleacă de la Rapid, dar decizia finală o va lua vineri

Antrenorul Viorel Moldovan i-a anunţat pe jucători la finalul antrenamentul de joi de la Mogoşoaia că nu va continua la Rapid, dar decizia finală o va lua vineri, după ce va discuta cu conducerea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

113 afișări
Imaginea articolului Moldovan i-a anunţat pe jucători că pleacă de la Rapid, dar decizia finală o va lua vineri

Viorel Moldovan (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, tehnicianul are şanse foarte mari să preia reprezentativa de tineret a României, însă într-o discuţie cu oficialii din conducerea clubului a afirmat că mai aşteaptă până vineri pentru a vedea dacă negocierile dintre Adrian Zamfir şi investitorul italian Angelo Massone se vor finaliza.

În cazul în care Moldovan va renunţa la Rapid, odată cu el va pleca şi antrenorul secund Sandu Tăbârcă.

Contractul tehnicianului cu FC Rapid a expirat la 30 iunie, însă a fost prezent la reunirea lotului de marţi, când a condus primul antrenament al echipei. Atunci a afirmat că va accepta prelungirea contractului numai în situaţia în care conducerea va achita toate restanţele salariale către jucători şi către ceilalţi angajaţi, iar clubul va avea un buget echilibrat pentru sezonul următor.

Tehnicianul Viorel Moldovan a semnat la 18 septembrie 2013 un contract valabil un sezon cu gruparea FC Rapid. El a obţinut cu Rapid promovarea în Liga I, clasându-se la finalul ediţiei 2013-2014 a Ligii a II-a pe locul secund al clasamentului Seriei I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici