Moldovan: Mă bucur pentru Hagi, îi ţin pumnii strânşi

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se bucură că Gheorghe Hagi a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray, chiar dacă acesta va debuta pe bancă împotriva uneia dintre fostele sale echipe, Fenerbahce Istanbul.

18 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Mă bucur pentru Hagi, îi ţin pumnii strânşi

Moldovan: Mă bucur pentru Hagi, îi ţin pumnii strânşi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Îi urez baftă multă, mă bucur pentru el. A aşteptat atâta timp. Iată că a venit timpul să se apuce de treabă la Galata, unde şi-a încheiat cariera şi a avut atâtea satisfacţii. Sunt alături de el. E un coleg al meu de breaslă şi îi ţin pumnii strânşi. Debutează chiar împotriva echipei la care am jucat, nu îi va fi uşor. Un derbi e derbi şi se pot întâmpla multe, chiar dacă Galata trece printr-o perioadă mai dificilă", a spus Moldovan.

Gheorghe Hagi a semnat, vineri, un contract pe un an şi jumătate cu Galatasaray. La finalul prezentării sale oficiale, românul i-a salutat pe suporterii prezenţi la baza sportivă din Florya, care i-au scandat numele.

Hagi revine la conducerea tehnică a echipei Glatasaray după ce a mai antrenat-o în perioada 2003-2004. În mandatul anterior, el a preluat echipa de la Fatih Terim, în martie 2004, în etapa a XXVII-a a sezonului 2003/2004, când gruparea turcă se afla pe locul şase, poziţie pe care a şi terminat întrecerea internă în acea ediţie.

În sezonul 2004/2005, Hagi şi Galatasaray au câştigat Cupa Turciei, după victoria obţinută în finala disputată cu Fenerbahce Istanbul, scor de 5-1. În prima ligă turcă, Galata a terminat sezonul pe locul trei, la patru puncte de campioana Fenerbahce. La sfârşitul campionatului, Hagi a fost obligat să demisioneze, fiind înlocuit de belgianul Eric Gerets.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici