Moldovan: Meciul cu Gloria Bistriţa din campionat, mai greu decât cel din Cupa României

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, va fi una mai dificilă decât cea din sferturile de finală ale Cupei României.

10 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Meciul cu Gloria Bistriţa din campionat, mai greu decât cel din Cupa României

Moldovan: Meciul cu Gloria Bistriţa din campionat, mai greu decât cel din Cupa României (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu siguranţă va fi un meci mai greu decât cel din Cupă, Gloria se află în dificultate şi are nevoie disperată de puncte, astfel că în mod sigur vor face tot ce le stă în putinţă pentru a câştiga. Pe de altă parte, noi vrem să rămânem în plutonul fruntaş, deci vrem să câştigăm. Niciun meci nu seamănă cu altul, iar cine a spus că Gloria ne-ar fi dat meciul de Cupă, iar noi să pierdem în campionat, spune numai prostii. Zvonuri pot fi o grămadă, dar eu asigur pe toată lumea că mergem la Bistriţa să câştigăm", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a menţionat că nu are preferinţe în ceea ce priveşte adversara din semifinalele Cupei României.

"Nu am preferinţe, nu mă tem de niciun adversar, ştiu că avem potenţial de a trece mai departe şi de a ajunge în finală, dar după ce am păţit anul trecut în Cupă cu arbitrajul, acum suflu şi în iaurt. După părerea mea, ar fi important ca brigada care fluieră manşa tur, să fluiere şi returul. Sincer, mă tem că se face pârtie pentru o echipă sau alta", a subliniat Moldovan.

Partida Gloria Bistriţa - FC Braşov, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici