Moldovan: Nu e uşor să preiei o echipă din mers

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, aflat la primul meci pe banca noii sale formaţii, a declarat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu Victoria Brăneşti, scor 2-2, că nu este uşor să preiei o grupare în plin campionat.

14 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Nu e uşor să preiei o echipă din mers

Moldovan: Nu e uşor să preiei o echipă din mers (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E doar un început. Vreau să felicit jucătorii pentru atitudine şi implicare, după o perioadă tensionată. Nu e uşor să preiei o echipă din mers. Le-am spus şi jucătorilor că mai avem mult de muncă", a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul consideră că jucătorii săi au reuşit un meci bun cu Victoria Brăneşti însă au existat şi unele momente în care au evoluat mai slab. "Din păcate nu am reuşit să câştigăm deşi am făcut un meci foarte bun. Am avut unele momente când am suferit. Nu ştiu dacă este just acest rezultat. Am întâlnit o echipă bună, bine organizată. Nu am reuşit să ne desprindem la 2-1 iar fotbalul te pedepseşte", a mai spus el.

Formaţia Sportul Studenţesc a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 2-2 (2-1), meciul în compania echipei Victoria Brăneşti, partidă din etapa a VII-a a Ligii I care a consemnat cel mai rapid gol de până acum al sezonului, în secunda 24, marcat de Tiberiu Bălan.

Moldovan l-a înlocuit la Sportul Studenţesc pe tehnicianul Tibor Selymes, care a acceptat postul de antrenor la formaţia Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici