Moldovan: Sezonul trecut am dus Vasluiul în semifinale, acum sper ca FC Braşov să joace finala

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, că sezonul trecut a dus pe FC Vaslui până în semifinalele Cupei României, iar acum speră ca actuala sa formaţie să se impună în meciul cu CS Otopeni şi să joace finala competiţiei.

10 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Sezonul trecut am dus Vasluiul în semifinale, acum sper ca FC Braşov să joace finala

Moldovan: Sezonul trecut am dus Vasluiul în semifinale, acum sper ca FC Braşov să joace finala (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Trebuie să respectăm această competiţie, pe care eu o consider foarte importantă. Vom trata meciul cu CS Otopeni cu toată seriozitatea şi, deşi ştiu că nu va fi uşor, trebuie să batem. Unii dintre băieţi au câştigat Cupa României, astfel că ştiu cum este să joci cu trofeul pe masă. Ca antrenor, sezonul trecut, am dus Vasluiul în semifinale, iar acum sper ca FC Braşov să joace finala. Este cel mai scurt drum pentru a prinde un loc de cupa europeană. Le-am spus jucătorilor să fie serioşi şi să joace cu determinare pe tot parcursul partidei pentru a evita o supriza. CS Otopeni este o echipă bună, cu jucători care au evoluat în Liga I şi care în acest sezon se bate la promovare. Noi venim după eşecul de la Cluj şi avem nevoie de o victorie în perspectiva meciului cu Steaua din campionat. Jucăm pe propriul teren şi nu ne permitem paşi greşiti", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru meciul programat pe propriul teren, miercuri, de la ora 18.00, cu CS Otopeni, în cadrul şaisprezecimilor Cupei României, antrenorul formaţiei FC Braşov nu îi va putea folosi pe Ezequias, care a suferit o entorsă în partida cu CFR Cluj, Naicolae Constantin şi Măldărăşanu, incomplet refacuţi, şi nici pe Mihai Roman, în refacere după o ruptura musculară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici