Moldovan: Trebuie să demonstrăm în meciul cu Poli Iaşi că la Bistriţa a fost un accident

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să demonstreze în partida cu Poli Iaşi că înfrângerea suferită în meciul cu Gloria Bistriţa din etapa a XIV-a a Ligii I a fost doar un accident.

11 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Trebuie să demonstrăm în meciul cu Poli Iaşi că la Bistriţa a fost un accident

Moldovan: Trebuie să demonstrăm în meciul cu Poli Iaşi că la Bistriţa a fost un accident (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un meci important pe care vrem cu orice preţ să îl câştigăm pentru a demonstra că la Bistriţa a fost un accident nefericit. Aştept din partea băieţilor o reacţie pozitivă, pentru că nu am digerat prea bine înfrângerea de la Bistriţa, acolo unde nu am făcut un joc prea bun. Ştiu că Poli Iaşi este o echipă care joacă un fotbal spectaculos şi, ca orice echipă care vine la Braşov, vine să ia puncte. Cu toate acestea, noi vom da totul pentru a ne impune. Suntem optimişti şi ştim că de regulă, după un duş rece, vine unul cald", a afirmat Moldovan.

Tehnicianul speră ca FC Braşov să obţină minim şapte puncte în cele trei etape rămase până la finalul turului de campionat. "Mai sunt trei etape şi vrem să terminăm cât mai bine. Eu sper să câştigăm minim şapte puncte, dar recunosc, nu o să supăr nici dacă vom lua maximum din cele trei partide", a adăugat Moldovan.

Echipa FC Braşov întâlneşte, luni, de la ora 18.00, pe propriul teren, formaţia Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici