Moldovan: Unirea Urziceni, favorită în meciul cu FC Braşov

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Unirea Urziceni este favorită în meciul cu echipa sa, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, deoarece va evolua pe teren propriu.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Unirea Urziceni, favorită în meciul cu FC Braşov

Moldovan: Unirea Urziceni, favorită în meciul cu FC Braşov

"Unirea Urziceni este o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu o mare agresivitate, dar cred că dacă şi noi vom reuşi să fim agresivi şi să controlăm mijlocul terenului, atunci vom putea obţine calificarea. Ne dorim foarte tare să ajungem în ultima fază a Cupei României şi să o şi câştigăm, dar trebuie să o luăm treptat. Nu va fi un meci uşor la Urziceni, unde consider că Unirea este favorită, pentru că joacă acasă", a spus Moldovan.

Tehnicianul a adăugat că şi-a pregătit echipa pentru prelungiri, dar şi pentru penaltiuri. "Cu siguranţă ne-am pregătit din toate punctele de vedere, şi da, ne-am gândit şi la prelungiri, şi la penaltiuri. Cu siguranţă va fi un joc disputat pentru că şi noi şi ei vrem calificarea în turul următor. Sper ca noi să reuşim să facem un joc bun, în urma căruia să câştigăm. Va fi greu, dar dacă vom fi determinaţi şi concentraţi pe ce avem de făcut, nu este imposibil să scoatem un rezultat bun", a explicat antrenorul.

Echipa FC Braşov, întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, în deplasare, formaţia Unirea Urziceni, într-o partidă contând pentru faza optimilor de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici