Moldovan: Vreau să câştigăm meciul cu CSMS Iaşi şi să demonstrăm că merităm primul loc

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, îşi doreşte o victorie în partida cu CSMS Iaşi, ocupanta locului doi în Seria I a Ligii a II-a, pentru a demonstra că echipa sa merită să ocupe prima poziţie a clasamentului.

102 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Vreau să câştigăm meciul cu CSMS Iaşi şi să demonstrăm că merităm primul loc

Viorel Moldovan (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Întâlnim o echipă bună care şi-a camuflat excelent jocul până în momentul de faţă. Greu de descifrat din punctul meu de vedere. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, avem nevoie de aportul lor pentru a obţine o victorie. Nu ştiu dacă e cel mai important meci de până acum, pentru mine e ca oricare altul. Noi vom juca la fel. Am mai spus-o, pe Giuleşti nu trebuie să mişte nimeni în front. Vrem să câştigăm şi să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din această serie şi că merităm primul loc cu prisosinţă", a spus Moldovan.

Tehnicianul a afirmat că Daniel Niculae va ajuta mai mult formaţia Rapid după ce se va pune la punct din punct de vedere fizic. "Daniel Niculae este OK. Are unele probleme din punct de vedere fizic, pentru că una este să te antrenezi şi alta să joci. Dar eu sunt convins că în scurt timp se va pune la punct şi va avea un cuvânt greu de spus în promovarea Rapidului în Liga I", a spus Moldovan.

Formaţia Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 16.15, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, echipa CSMS Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici