Moment controversat la Budapesta. Zecile de mii de copii prezenţi la meci i-au huiduit pe jucătorii englezi când aceştia au îngenuncheat la începutul meciului

Ungaria a jucat acasă cu Anglia într-un meci cu porţile închise, după ce a fost sancţionată atât de FIFA, cât şi de UEFA pentru comportament rasist repetat, inclusiv în timpul vizitei anterioare a Angliei la Budapesta, în septembrie anul trecut.

42445 afișări
Imaginea articolului Moment controversat la Budapesta. Zecile de mii de copii prezenţi la meci i-au huiduit pe jucătorii englezi când aceştia au îngenuncheat la începutul meciului

Moment controversat la Budapesta. Zecile de mii de copii prezenţi la meci i-au huiduit pe jucătorii englezi când aceştia au îngenuncheat la începutul meciului

Cu toate acestea, Federaţia maghiară de fotbal a declarat luna trecută că copiii pot asista la meciul de pe Puskas Arena. În conformitate cu articolul 73 din regulamentul disciplinar al UEFA, copiii cu vârsta de până la 14 ani din şcoli şi/sau academii de fotbal pot fi invitaţi gratuit la un meci, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult.

Acest lucru a însemnat că aproximativ 40.000 de persoane au putut asista sâmbătă, majoritatea copii, iar după intonarea imnurilor naţionale, jucătorii englezi au îngenuncheat înainte de startul meciului. În acel moment din tribune s-a auzit un cor de huiduieli.

Vineri, selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat că a fost "surprins" că atât de mulţi spectatori au fost lăsaţi să asiste.

Ungaria s-a impus cu 1-0 în meciul din rundă a Nations League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici