Moment de reculegere la meciul Steaua - Legia, în memoria lui Costică Ştefănescu

UEFA a aprobat solicitarea Stelei de a se ţine un moment de reculegere înaintea startului partidei cu Legia Varşovia, programată astăzi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în memoria fostului jucător al "roş-albaştrilor" Costică Ştefănescu, decedat marţi.

193 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere la meciul Steaua - Legia, în memoria lui Costică Ştefănescu

Costică Ştefănescu (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax Foto)

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a anunţat, pe contul său de facebook, că jucătorii antrenaţi de Laurenţie Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe braţe la partida cu campiona Poloniei.

"Deşi există o mare stricteţe legată de countdown, UEFA a aprobat solicitarea noastră de a ţine un moment de reculegere în memoria fostului jucător al Stelei şi căpitan al echipei naţionale. Totodată, în semn de respect, jucătorii noştri vor evolua cu banderole negre în această partidă. Am avut privilegiul să-l cunosc bine pe acest fost mare fotbalist, pe acest om de o rară nobleţe sufletească. Dumnezeu să te odihnească în pace, căpitane", a postat Mihai Stoica.

Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală. El suferea de o boală incurabilă.

Fostul căpitan al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale, Costică Ştefănescu (62 de ani), supranumit "ministrul Apărării", s-a născut la 26 martie 1951, la Bucureşti, şi şi-a început cariera de fotbalist la Steaua, unde şi-a făcut junioratul în perioada 1965-1969. El a debutat în prima divizie la Steaua în 1969, echipă pentru care a evoluat până în 1973, apoi s-a transferat la Universitatea Craiova, unde a cunoscut cele mai mari performanţe, ca fundaş central şi libero.

Partida Steaua Bucureşti - Legia Varşovia are loc astăzi, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici