Moment de reculegere la meciurile din Liga Campionilor pentru Tito Vilanova şi Vujadin Boskov

UEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că la meciurile din semifinalele retur ale Ligii Campionilor se va ţine un moment de reculegere în memoria foştilor antrenori Tito Vilanova şi Vujadin Boskov.

102 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere la meciurile din Liga Campionilor pentru Tito Vilanova şi Vujadin Boskov

Moment de reculegere la meciurile din Liga Campionilor pentru Tito Vilanova şi Vujadin Boskov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un scurt anunţ va fi făcut în limba echipelor angrenate prin care se va explica momentul de reculgere, urmând ca un montaj cu cei doi antrenori să fie prezentat pe stadionul din Munchen, înaintea meciului Bayern - Real Madrid, şi pe Stamford Bridge la Londra, înaintea întâlnirii Chelsea - Atletico Madrid.

UEFA a menţionat că jucătorii celor două echipe au şi opţiunea de a purta banderole negre.

Tito Vilanova, 45 de ani, a încetat din viaţă, vineri, după o luptă de doi ani şi jumătate cu cancerul. În acest week-end, s-au ţinut momente de reculegere în memoria sa la meciurile din Spania, dar şi pe stadionul echipei Bayern Munchen, antrenată de prietenul şi fostul colaborator al lui Vilanova, Josep Guardiola.

Vujadin Boskov, fost antrenor la Real Madrid şi Sampdoria Genova, a murit duminică, la Novi Sad, la vârsta de 83 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici