Momente stânjenitoare în timpul meciului Bulgaria-Anglia. Mai mulţi jucători ai Angliei au fost ţinta unor atacuri rasiste - VIDEO

Jucătorii echipei naţionale a Angliei au avut parte de momente stânjenitoare la meciul jucat, în deplasare, în faţa selecţionatei Bulgariei din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

2262 afișări
Imaginea articolului Momente stânjenitoare în timpul meciului Bulgaria-Anglia. Mai mulţi jucători ai Angliei au fost ţinta unor atacuri rasiste - VIDEO

Suporterii echipei Bulgaria, scandări rasiste la meciul contra naţionalei Angliei, scor 0-6

Fundaşul Tyrone Mings şi atacanţii Marcus Rashford şi Raheem Sterling au fost ţinta unor suporteri bulgari. Aceştia au scos sunete de maimuţă la adresa fotbaliştilor englezi. Deşi scandările rasiste au continuat, arbitrul, care a oprit meciul de două ori pentru a încerca să oprească pornirile fanilor, a lăsat partida să continue, iar Anglia s-a răzbunat pe tabela de marcaj.

Reprezentativa pregătită de antrenorul în vârstă de 49 de ani Gareth Southgate a câştigat cu 6-0, în urma golurilor marcate de Rashford (min. 7), Barkley (min. 20, 32), Sterling (min. 45+4, 69) şi H. Kane (min. 85).

Imediat după meci, fotbalistul lui Manchester City, Raheem Sterling, a postat două mesaje pe reţelele de socializare, unul cu referire la comportamentul fanilor bulgari, iar al doilea l-a vizat pe selecţionerul echipei gazdă, Krasimir Balakov, care declarase că în Anglia problemele legate de rasism sunt mai mari decât în Bulgaria.

"Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioţi pe stadion. În fine...6-0 şi ne întoarcem acasă, măcar ne-am făcut treaba. O călătorie uşoară fanilor noştri, v-aţi descurcat bine.", a scris Raheem Sterling, care a continuat cu:

"MMM...nu ştiu ce să zic în privinţa asta, şefu' ".

Anglia şi Bulgaria fac parte din grupa A de calificare pentru Campionatul European din 2020.

Clasament grupa A:

1. Anglia - 15 puncte
2. Cehia - 12 p.
3. Kosovo - 11 p.
4. Muntenegru - 3 p.
5. Bulgaria - 3 p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici