Monica Niculescu a acces în turul trei al turneului de la Miami, după ce a eliminat favorita nr. 17 | Urmează confruntarea cu locul 12 WTA

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (locul 70 WTA) a câştigat joi meciul cu sportiva slovacă Magdalena Rybarikova (18 WTA), scor 6-3, 6-3, şi a avansat în runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, SUA, disputat pe suprafaţă hard.

1909 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a acces în turul trei al turneului de la Miami, după ce a eliminat favorita nr. 17 | Urmează confruntarea cu locul 12 WTA

Monica Niculescu a acces în turul trei al turneului de la Miami, după ce a eliminat favorita nr. 17 | Urmează confruntarea cu locul 12 WTA

În cele 96 de minute de joc, românca şi-a pierdut de două ori serviciul şi a reuşit cinci break-uri. Niculescu s-a aflat mereu la conducerea partidei, bazându-se pe o frecvenţă excelentă a primului serviciu (80%) şi pe numărul scăzut de erori neforţate.

A fost cea de-a noua confruntare directă dintre cele două sportive, iar Monica este în avantaj, 6-3. Niculescu vine din calificările turneului de la Miami, trecând pe rând şi în minimum de seturi de Antonia Lottner (Germania, 150 WTA), Yanina Wickmayer (Belgia, 109 WTA) şi Iulia Putinţeva (Kazahstan, 75 WTA).

În turul trei, Monica Niculescu (30 de ani) va juca împotriva americancei Sloane Stephens (25 de ani, locul 12 WTA), care a trecut în runda precedentă de australianca Ajla Tomljanovic (90 WTA), scor 6-1, 6-3.

Partida va avea loc sâmbătă. Stephens conduce cu 2-1 la întâlnirile directe cu Niculescu. În cazul unui succes, Monica va reveni printre primele 50 de jucătoare ale lumii.

Cea mai bună performanţă a Monicăi Niculescu în turneul de la Miami este faza optimilor de finală, în 2016. În rest, jucătoarea născută la Slatina s-a oprit în prima sau în a doua rundă a întrecerii americane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici