Monica Niculescu a fost eliminată de Caroline Wozniacki în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la US Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, aflată pe locul 58 WTA, a pierdut, scor 3-6, 1-6, meciul disputat vineri împotriva sportivei daneze Caroline Wozniacki, în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la US Open, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 22,102,700 de dolari.

396 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a fost eliminată de Caroline Wozniacki în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la US Open

Monica Niculescu a fost eliminată de Caroline Wozniacki în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la US Open

Partida a durat o oră şi 27 de minute. Niculescu a câştigat un singur punct direct din serviciu, nu a comis duble geşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 61%. Sportiva originară din Slatina a avut şapte şanse de break, însă a fructificat doar două, în timp ce Wozniacki a reuşit să se impună de şase ori pe serviciul Monicăi Niculescu.

Monica Niculescu, în vârstă de 28 de ani, a ajuns astfel la şapte înfrângeri în şapte meciuri disputate împotriva sportivei daneze Caroline Wozniacki. Precedentele şase partide s-au disputat în perioada 2006-2013.

Pentru parcursul de la US Open, Monica Niculescu primeşte un cec în valoare de 140.000 de dolari şi 130 de puncte în ierarhia WTA, în timp ce Wozniacki îşi asigură 240 de puncte WTA şi 235.000 de dolari pentru accederea în turul 4 al competiţiei, cel al optimilor de finală. În faza următoare, Wozniacki o va întâlni pe învingătoarea dintre Madison Keys (SUA, locul 9 WTA) şi Naomi Osaka (Japonia, poziţia 81 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici