Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer au câştigat proba de dublu la turneul de la Washington

Perechea formată din Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer, din Belgia, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington, după ce a trecut în finală de perechea japoneză formată din Shuko Aoyama/Risa Ozaki, în două seturi 6-4, 6-3.

390 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer au câştigat proba de dublu la turneul de la Washington

Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer au câştigat proba de dublu la turneul de la Washington

Meciul Niculescu/Wickmayer- Aoyama/Ozaki a durat o oră şi 15 minute, însă a fost întreruptă de ploaie, în primul set, la scorul de 2-1 pentru perechea formată din sportivele din România şi Belgia.

Pentru victoria de sâmbătă de la Washington, turneu dotat cu premii totale de 226.750 dolari, cele două câştigătoare vor primi un cec de 12.300 dolari şi 280 puncte WTA, în timp ce sportivele din japonia s-au ales cu 6.400 dolari şi 180 puncte WTA.

Pentru Monica Niculescu, victoria de la Washington este cea de-a şasea într-un turneu WTA de dublu, după cele de la Budapesta, în 2009, Hobart(2012 şi 2014) şi de la Shenzhen(2014 şi 2016).

Monica Niculescu a mai jucat alte 12 finale WTA la dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici