Monica Niculescu: Sper să nu mai trebuiască să jucăm meciul de dublu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, marţi, că speră ca Sorana Cîrstea şi Simona Halep să câştige meciurile de simplu de sâmbătă şi duminică, astfel încât să nu mai fie nevoită să joace împreună cu Irina-Camelia Begu în meciul de dublu.

39 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu: Sper să nu mai trebuiască să jucăm meciul de dublu

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Meciul de dublu va fi dificil, deşi Ana Ivanovici nu joacă foarte mult dublu. Are o dreaptă incredibilă, un serviciu bun. Eu sper să terminăm cu 3-0 şi să nu mai trebuiască să jucăm dublu, dar dacă trebuie, cum am făcut-o şi la Budapesta, când a fost 1-1, am reuşit să jucăm acasă. Nu vreau să fiu liberă de Paşti, dar nu vreau să avem emoţii. Importantă e ziua de sâmbătă, sper să începem sâmbătă cu 2-0. Meciul nu va fi uşor, Ana Ivanovici este în formă, a fost foarte constantă anul acesta, are deja două turnee câştigate. Bojana Jovanovski e în top 50, o jucătoare dificilă. Sper să scoatem un rezultat bun. Noi vom lupta până la capăt", a spus Niculescu.

Monica Niculescu este de părere că România are un mic avantaj că va evolua pe teren propriu. "Un meci dificil. Şansele sunt egale. Mă bucur foarte mult că jucăm acasă, iar asta este un atu pentru noi. Sunt foarte fericită că suntem iar o echipă şi abia aştept să începem sâmbătă să jucăm. Sunt sigură că va fi un rezultat bun", a completat Niculescu.

Niculescu a precizat că îi invidia pe băieţii de la Cupa Davis pentru că aveau posibilitatea să dispute meciurile din Cupa Davis pe teren propriu. "Nu am mai jucat de foarte mult timp acasă. Băieţii tot au jucat Cupa Davis, publicul era numeros. Sunt chiar curioasă cum va fi sâmbătă. Acum nu mai jucăm pentru noi, jucăm pentru România. Cum am văzut şi la Budapesta, mi-a plăcut enorm. A fost o săptămână incredibilă, am fost o echipă, ne-am simţit bine şi ca o dovadă ne-am şi calificat", a explicat Niculescu.

Întâlnirea dintre România şi Serbia va avea loc în 19 şi 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici