Morariu: E posibilă organizarea unei olimpiade de iarnă în zona Braşovului

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a declarat luni, cu ocazia expunerii trofeului Ligii Europa în faţa sediului COSR, că România ar avea posibilitatea să organizeze o ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă în zona oraşului Braşov.

142 afișări
Imaginea articolului Morariu: E posibilă organizarea unei olimpiade de iarnă în zona Braşovului

Octavian Morariu (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Demult visez la o echipă olimpică de fotbal a României la o Olimpiadă. Noi avem resursele umane pentru organizarea unor competiţii mari, dar din păcate ne lipseşte infrastructura. Aţi văzut cât de mult s-a lucrat la acest stadion şi numai aşa s-a putut organiza această finală. Organizarea unei Olimpiade de iarnă în zona oraşului Braşov cred că e posibilă. Şi campionate mondiale, dar numai cu o condiţie, să ne punem la punct infrastructura", a declarat Morariu.

Trofeul Ligii Europa a fost expus luni dimineaţa în faţa sediului Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, unde va sta până la ora 20.00. La eveniment au participat preşedintele COSR Octavian Morariu, preşedintele FRF Mircea Sandu, precum şi alte persoane din cadrul celor două instituţii.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici