Moratti: Mourinho a plâns mult

Preşedintele grupării Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat duminică, la câteva ore după ce echipa milaneză a câştigat Liga Campionilor, că tehnicianul Jose Mourinho a plâns mult după această reuşită, spre deosebire de el.

20 afișări
Imaginea articolului Moratti: Mourinho a plâns mult

Moratti: Mourinho a plâns mult (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu, nu am plâns, nu ştiu de ce, poate că încă nu am realizat că am câştigat. Dar Mourinho a plâns mult, a fost o surpriză", a spus Moratti.

Jose Mourinho declarase, cu o zi înainte de finala Ligii Campionilor, că ar vrea să îl vadă pe Moratti plângând de fericire, cu trofeul în braţe.

"Sunt foarte mulţumit pentru jucători şi mai ales pentru Mourinho, dar şi pentru suporteri. Aşteptam trofeul de 15 ani. Mă simt obosit. Este mult de lucru, trebuie să ai o echipă perfectă, un club care funcţionează bine, un antrenor ca Mourinho... Nu este uşor, dar acest an a fost perfect", a afirmat Massimo Moratti, făcând referire la faptul că Inter a reuşit tripla în acest an: campionatul Italiei, Cupa Italiei, Liga Campionilor.

Jose Mourinho a declarat, la rândul său, că experienţa sa la Internazionale Milano a fost "un mariaj incredibil". "Moratti m-a îmbrăţişat după meci. A fost un mariaj incredibil. El visa de mult timp să câştige Liga Campionilor şi dorea o poză similară cu aceea a tatălui său, de câştigător în cupele europene. Iar acum are o astfel de fotografie. Sun bucuros că l-am ajutat să-şi realizeze visul", a precizat tehnicianul portughez.

Mourinho a spus că încă nu a avut timp să discute cu Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid, la care presa internaţională scrie că ar urma să ajungă portughezul. "Dacă începe o nouă viaţă, va începe aici, pe Santiago Bernabeu. Inter este o opţiune, dar Real are o opţiune mai importantă. Însă am cerut respect, pentru mine şi pentru Inter. Am nevoie de puţin timp, pentru a vedea ce vor de la mine", a adăugat el.

Formaţia italiană Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu în teren până în minutul 68, a câştigat Liga Campionilor, după ce a învins, sâmbătă, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, echipa germană Bayern Munchen, scor 2-0 (1-0), în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici