Mosley îl va demasca pe autorul "înscenării" care l-a aruncat în scandalul sexual

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, aflat în centrul unui scandal sexual de proporţii, s-a declarat convins că acesta este rodul unei înscenări şi a afirmat că în curând îl va demasca pe autorul acesteia.

11 afișări
Imaginea articolului Mosley îl va demasca pe autorul "înscenării" care l-a aruncat în scandalul sexual

Mosley îl va demasca pe autorul "înscenării" care l-a aruncat în scandalul sexual (Imagine: Mediafax Foto)

"În curând veţi şti cine este autorul", a spus Mosley, într-un interviu acordat publicaţiei Gazzetta dello Sport.

Săptămânalul News of the World, publicaţia cu cel mai mare tiraj în Marea Britanie, a dat publicităţii, la 30 martie, fotografii şi o înregistrare video în care Mosley, în vârstă de 68 de ani, apărea alături de cinci prostituate în timpul unei orgii "în stil nazist". Scena, filmată cu camera ascunsă, îl arată pe Mosley în timp ce se lasă domiat de femeile îmbrăcate în costume în dungi, asemănătoare celor purtate de prizonieri în lagărele naziste, sau în uniforme de soldaţi germani.

Săptămâna trecută, Înalta Curte din Londra a condamnat grupul de presă News Group Newspapers, care editează săptămânalul News of the World, să-i plătească daune în valoare de 60.000 de lire sterline, echivalentul a 76.000 de euro, preşedintelui FIA.

Un magistrat a estimat că "reclamantul are dreptate să ceară respect pentru intimitatea relaţiilor sale sexuale, oricât de neconvenţionale ar fi acestea, între adulţi ce şi-au dat consimţământul şi care se desfăşoară pe o proprietate privată".

"Cei care mă critică sunt de părere că poziţia misionarului este singura posibilă în timpul raporturilor sexuale. Dar nu este cazul, iar cei care mă judecă nu au dreptul să o facă. Într-o vreme, erau criticaţi homosexualii şi travestiţii. În Anglia, homosexualitatea a fost reprimată. Chiar şi în Formula 1 sunt homosexuali. În ziua de azi, fiecare poate face ceea ce îi place în particular pentru că nu jenează pe nimeni", a declarat Mosley.

Preşedintele FIA, confirmat în funcţie deşi în urma scandalului numeroase voci i-au cerut să părăsească postul, a recunoscut că acest scandal a adus mari prejudicii familiei sale. "Sunt împreună cu soţia mea de 50 de ani şi evident că a fost foarte supărată. Dar nu vom divorţa din acest motiv", a mai spus Mosley, care a adăugat că nu s-a gândit niciodată să demisioneze şi s-a declarat convins că Formula 1 nu a pierdut "nici măcar un admirator" din cauza lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici