Moţi, surprins de transferul la Siena: Nu mă mai aşteptam să plec

Fundaşul Cosmin Moţi, împrumutat de Dinamo la Siena până la finalul sezonului, s-a declarat surprins de realizarea transferului şi a subliniat că nu se mai aştepta să plece de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în această vară.

56 afișări
Imaginea articolului Moţi, surprins de transferul la Siena: Nu mă mai aşteptam să plec

Moţi, surprins de transferul la Siena: Nu mă mai aşteptam să plec (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost cam brusc transferul pentru că nu mă mai aşteptam. E ultima zi şi eu mă aşteptam să joc în continuare pentru Dinamo. Nu ştiu cum a apărut Siena, domnul Giovani şi domnul Victor (n.r. - impresarii Ioan şi Victor Becali) ştiu mai bine. Îmi pare rău că plec de la Dinamo pentru că am întâlnit aici un colectiv minunat, dar în viaţă mai faci şi ce trebuie, nu numai ce vrei. Sper să fie la fel de bine acolo ca şi aici. Nu ştiu cât de mare este pasul, dar eu zic că e un pas înainte. E totuşi, Serie A, un campionat puternic. N-am prea avut timp să vorbesc cu Paul Codrea despre Siena, dar e timp, pentru că mai sunt 10 zile de pauză", a spus Moţi, aflat în cantonamentul de la Mogoşoaia al echipei naţionale a României.

Internaţionalul român a menţionat că nu regretă faptul că nu s-a realizat transferul său la Lazio, unde ar fi fost din nou coleg cu Ştefan Radu. "Nu am de ce să regret că a picat varianta Lazio. Eu, unul, nu ştiam nimic de Lazio în afară de ce s-a scris în presă pentru că nici domnul Borcea şi nici impresarii mei nu mi-au spus nimic de Lazio. La începutul cantonamentului de vară din Franţa am discutat cu domnul Borcea şi l-am rugat să-mi spună dacă rămân sau plec. Atunci mi s-a spus că rămân şi atât, iar de atunci nu am mai avut niciun fel de problemă cu plecarea", a punctat Moţi.

Cosmin Moţi a participat, luni după-amiază, la primul antrenament al reprezentativei României, reunită la Mogoşoaia în vederea meciurilor cu Lituania (6 septembrie) şi Insulele Feroe (10 septembrie), primele din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Şedinţa de pregătire a fost una de refacere şi a durat aproximativ o oră şi 15 minute. La antrenament au participat 15 jucători şi au lipsit Gabriel Tamaş (recuperare) şi jucătorii stelişti Goian, Ghionea, Rădoi şi Nicoliţă, care vor evolua luni seară în meciul cu Pandurii, ultimul din etapa a VI-a a Ligii I. De asemenea, Cosmin Contra şi Ciprian Marica nu au ajuns la cantonament în timp util pentru a participa la antrenament, din cauza întârzierii avioanelor cu care au venit în ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici