Moţi va semna un contract pe trei ani cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

Fundaşul Cosmin Moţi urmează să semneze un contract pe trei ani cu clubul bulgar Ludogoreţ Razgrad, după ce a declarat în mai multe rânduri că nu intenţionează să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, care expira anul viitor, a declarat pentru MEDIAFAX impresarul jucătorului, Victor Becali.

106 afișări
Imaginea articolului Moţi va semna un contract pe trei ani cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

Cosmin Moţi (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Moţi va ajunge la o înţelegere cu Ludogoreţ Razgrad. El urmează să plece astăzi din Bucureşti să semneze contractul pe trei ani cu echipa campioană a Bulgariei", a declarat Becali.

Fundaşul Cosmin Moţi declarase, la mijlocul lunii iunie, când a efectuat vizita medicală, că mai are un an de contract cu Dinamo, dar nu vede de ce şi l-ar prelungi, jucătorul referindu-se la faptul că numele său a figurat pe o listă publicată în presă cu fotbalişti care ar urma să fie daţi afară de echipa "alb-roşie" de antrenorul Dario Bonetti.

Ludogoreţ Razgrad a devenit campioana Bulgariei la primul sezon în elita fotbalului din ţara de la sud de Dunăre. Ludogoreţ a câştigat şi Cupa Bulgariei, în urma victoriei obţinute în finala de la Burgas, scor 2-1, cu Lokomotiv Plovdiv.

Clubul Ludogoreţ Razgrad, care a fost cumpărat în 2010 de omul de afaceri Kiril Domusciev, evolua în Liga a III-a în urmă cu trei sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici