Moţi vrea să ajute Dinamo să termine pe primul loc

Fundaşul Cosmin Moţi a declarat, marţi, înaintea antrenamentului de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, că va încerca să ajute echipa antrenată de Mircea Rednic să termine campionatul pe primul loc.

16 afișări
Imaginea articolului Moţi vrea să ajute Dinamo să termine pe primul loc

Moţi vrea să ajute Dinamo să termine pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

Moţi a revenit la Dinamo de la echipa italiană Siena. "Am vorbit cu toţi colegii şi mi-au urat bun venit. Trebuie să începem treaba. Asta este viaţa, nu e nicio problemă că m-am întors atât de repede. Am venit să încerc să-i ajut cât pot şi sper ca la finalul campionatului să fim pe aceeaşi poziţie ca acum. Sunt foarte multe echipe echipe care se bat la titlu, dar părerea mea este că CFR Cluj s-a întărit foarte mult în această iarnă şi e o echipă foarte bună", a declarat fundaşul dinamovist.

Moţi a recunoscut că în Italia a avut probleme, la început, cu aspectul tactic: "Dezamăgit nu sunt după experienţa Siena, pentru că au fost şi lucruri bune care mă pot ajuta în viitor. Diferenţă foarte mare nu e între România şi Italia, deşi mi-a fost mai greu la început cu aspectul tactic, pe care l-am înţeles mai greu şi poate acolo am avut de pierdut. Noi, «rebuturile», ne-am întâlnit la Dinamo şi mă bucur că a revenit şi Claudiu Niculescu, un jucător foarte bun", a spus Moţi înaintea antrenamentului de pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Fundaşul dinamovist a afirmat că nu ştie pentru cât timp va juca la formaţia "alb-roşie", Siena având drept de preemţiune la un transfer la finalul campionatului.

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic consideră că fundaşul Cosmin Moţi ar fi meritat să joace la o echipă mai bună decât Siena.

"Moţi a venit un pic obosit pentru că s-a întors cu maşina şi se va antrena separat, dar apoi va intra în programul echipei. Mă bucur că a revenit Moţi. Eu îl înţeleg pentru că şi eu am păţit la fel. Am jucat cinci ani la Standard Liege, meci de meci, apoi când m-am transferat la Saint Trond, o echipă care se zbătea să scape de retrogradare, am fost mai mult rezervă. El a fost în aceeaşi situaţie, dar nu trebuie să-şi facă prea mari probleme. A fost o experienţă bună şi sper că a luat ce e mai bun din fotbalul italian. Moţi oricum merita o echipă mai bună decât Siena. Nu ştiu dacă neapărat din Italia, dar Moţi poate juca la cluburi puternice din Europa. Poate că nu i se potriveşte Siena. La cluburile mici se joacă foarte mult tactic pe faza de apărare pentru că pe ei îi interesează să piardă doar la un punct diferenţă sau să nu piardă. Eu zic că Siena e un club prea mic pentru Moţi, care merită o echipă mai mare", a declarat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici