Moţi: Vreau la Lazio

Fundaşul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Moţi, a declarat, marţi, cotidianului Corriere dello Sport, că îşi doreşte să joace la formaţia Lazio Roma, unde l-ar reîntâlni pe fostul său coleg din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ştefan Radu.

9 afișări
Imaginea articolului Moţi: Vreau la Lazio

Moţi: Vreau la Lazio (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau la Lazio. Aş fi onorat să îmbrac tricoul lazial. Să joci în Serie A este visul oricui. Este un campionat în care evoluează jucători extraordinari. Sper să pot ajunge să joc şi eu în Italia. Totul depinde de cele două cluburi", a spus Moţi.

Internaţionalul român a precizat că a vorbit cu fostul său coleg de la Dinamo, Ştefan Radu, pe care ar putea să-l reîntâlnească la Lazio. "Am vorbit cu Radu săptămâna trecută. Mi-a povestit despre ambianţa de la Roma, dar nu am avut timp să aprofundăm discuţia pentru că eu eram cu Dinamo în Franţa", a afirmat Moţi.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că oficialii clubului Lazio Roma au intensificat tratativele pentru aducerea lui Moţi, însă preşedintele executiv al dinamoviştilor, Cristian Borcea, a negat faptul că fundaşul central va fi transferat în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici