Motivul pentru care Neymar dă în judecată clubul FC Barcelona

Fotbalistul brazilian Neymar a dat în judecată clubul FC Barcelona, solicitând primirea sumei de 3,5 milioane de euro de la fostul său club, scrie El Mundo.

1305 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Neymar dă în judecată clubul FC Barcelona

Motivul pentru care Neymar dă în judecată clubul FC Barcelona

Potrivit sursei citate, actualul jucător de la Paris Saint-Germain o acuză pe FC Barcelona de "rea credinţă", iar pe preşedintele Josep Maria Bartomeu de "represalii". Neymar susţine că nu a primit suma de 3,5 milioane de euro pentru ultima lună petrecută la formaţia catalană, în 2017, înainte de transferul la Paris Saint-Germain, pentru suma record de 222 de milioane de euro.

Pe lângă suma de 3,5 milioane de euro, Neymar mai solicită încă 100.000 de euro, reprezentând un bonus care nu i-ar fi fost plătit de către FC Barcelona.

Nu este pentru prima dată când Neymar îşi acţionează în instanţă fosta echipă. În acest an, brazilianul a pretins suma de 26 de milioane de euro, reprezentând un bonus de loialitate neplătit după ce a ales să meargă la Paris Saint-Germain.

Neymar a fost aproape de revenirea la FC Barcelona în vara acestui an, însă transferul său de la Paris Saint-Germain nu s-a mai realizat, în ciuda a ceea ce a lăsat de înţeles brazilianul că şi-ar dori. În tot acest timp, Neymar nu a renunţat la procesele care se află în derulare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
neymar,
fc barcelona,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici