Motociclistul japonez Noguchi a murit la 22 de ani, după accidentul de la Mandalika

Pilotul japonez de superbike Haruki Noguchi a murit la vârsta de 22 de ani, în urma rănilor grave suferite într-un accident la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul celei de-a patra etape a Asia Road Championship din Indonezia, au anunţat joi organizatorii.

663 afișări
Imaginea articolului Motociclistul japonez Noguchi a murit la 22 de ani, după accidentul de la Mandalika

Pilotul de la SDG Honda Racing, care a terminat pe locul trei la Suzuka-8 Hours în această lună, a fost tratat pentru rănile suferite la centrul medical al circuitului internaţional Pertamina Mandalika.

"În ciuda celor mai bune eforturi ale personalului medical, Haruki a cedat din păcate în urma rănilor suferite pe 16 august", au precizat oficialii Asia Road Championship într-un comunicat, prezentând condoleanţe prietenilor şi familiei pilotului.

Noguchi a fost supus unui tratament intensiv timp de trei zile la un spital din regiunea estică indoneziană Nusa Tenggara.

Cursa Asia Superbike 1000cc a fost anulată după incidentul din virajul 10.

Noguchi a pătruns pe scena motociclismului odată cu victoria din 2021 în categoria Superstock 600 la All Japan Road Racing Championships.

"Haruki a început să conducă o motocicletă la vârsta de cinci ani şi ne-a oferit multe emoţii şi bucurii", au declarat părinţii săi într-un comunicat în care şi-au exprimat recunoştinţa faţă de toţi cei care l-au susţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici