Motociclistul Mircea Vrăjitoru, în stare gravă după un accident suferit în Portugalia

Motociclistul Mircea Vrăjitoru se află internat în stare gravă la un spital din Faro, după ce a suferit, duminică, un accident în timpul unei competiţii care a avut loc în Portugalia.

545 afișări
Imaginea articolului Motociclistul Mircea Vrăjitoru, în stare gravă după un accident suferit în Portugalia

Motociclistul Mircea Vrăjitoru, în stare gravă după un accident suferit în Portugalia (Facebook - Pagina de sustinere Mircea Vrajitoru)

Sportivul în vârstă de 19 ani a căzut în cursa clasei Superstock 600 din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, desfăşurat la Portimao. El a pierdut controlul motocicletei în urma unui "high side" şi a rămas inconştient pe pistă. Vrăjitoru a fost transportat de urgenţă la spital, unde doctorii i-au indus o comă artificală, informează ProSport.
 

"Noi până aseară nu am înţeles exact care e situaţia. A venit un prieten de-al nostru din Portugalia şi ne-a tradus exact ce au spus doctorii. Situaţia lui Mircea este gravă, dar medicii nu sunt depăşiţi de situaţie. Totul este sub control. Coma i-a fost indusă imediat după accident pentru a lasă creierul să se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activităţi în plus. Peste două zile medicii îl vor trezi şi abia atunci vom şti cu ce ne confruntăm", a declarat, miercuri, mama lui Mircea Vrăjitoru.

Sportivul este component al clubului CSM Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici