Mourinho a precizat că Vieira nu revine, deocamdată, pe teren

Mijlocaşul Patrick Vieira, coechipier cu fundaşul Cristian Chivu la formaţia Inter Milano, nu va putea fi apt de joc pentru disputele pe care echipa sa le va susţine în această săptămână, în Cupa Italiei şi Serie A, a anunţat tehnicianul Jose Mourinho.

8 afișări
Imaginea articolului Mourinho a precizat că Vieira nu revine, deocamdată, pe teren

Mijlocaşul Patrick Vieira (Imagine: Mediafax Foto/AFp)

Mourinho a precizat, în conferinţa de presă dinaintea meciului de marţi, cu Genoa, din şaisprezecimile Cupei Italiei, că deşi mijlocaşul francez, care este indisponibil din luna noiembrie 2008, şi-a reluat antrenamentele colective nu este pregătit încă pentru cele două partide.

"Patrick s-a antrenat, luni, alături de preparatori şi nu va fi apt pentru meciul din Cupă. De asemenea, este practic imposibil ca el să fie în măsură să joace la partida cu Atalanta din campionat. Există o posibilitate ca Vieria să revină pe teren săptămâna viitoare", a declarat Mourinho.

 

Vieira s-a accidentat la tendon lui Ahile de la piciorul stâng în timpul unui antrenament, la 24 noiembrie, şi nu a jucat din 22 noiembrie, de la o partidă câştigată de Inter împotriva formaţiei Juventus (1-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici