Mourinho: Acum îmi doresc şi mai mult să rămân la Real Madrid

Antrenorul Jose Mourinho a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că acum îşi doreşte şi mai mult să rămână la Real Madrid şi că sezonul nu s-a încheiat pentru formaţia sa, în ciuda înfrângerii înregistrate, miercuri, în faţa echipei FC Barcelona, în semifinalele Ligii Campionilor.

40 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Acum îmi doresc şi mai mult să rămân la Real Madrid

Mourinho: Acum îmi doresc şi mai mult să rămân la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum îmi doresc şi mai mult să conduc echipa Real Madrid. Acest tricou este alb, iar acum albul are o şi mai mare semnificaţie. Nu simt nicio presiune, pentru mine nu este nicio problemă", a spus Mourinho în cadrul conferinţei de presă.

Întrebat dacă apreciază că sezonul este încheiat pentru Real Madrid, tehnicianul portughez a răspuns: "Stăm foarte bine cu moralul. Nu, sezonul nu se încheie decât la sfârşitul lunii mai, însă şi după aceea avem meciuri amicale, iar când joacă Real Madrid, chiar dacă e vorba de un amical, nu suntem în vacanţă".

Referitor la meciul cu Real Zaragoza, de sâmbătă, din etapa a 34-a a campionatului Spaniei, Mourinho a precizat că a decis să nu-l folosească pe atacantul Cristiano Ronaldo, el avându-i la dispoziţie pe Benzema, Kaka, Higuaín sau Di María. De asemenea, portughezul a menţionat că nu-i va folosi nici pe jucătorii Xabi Alonso şi Lass, care sunt foarte obosiţi, preferând să-i menajeze pentru meciul retur cu FC Barcelona.

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul e programat pe 3 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici