Mourinho, amendat cu suma de 25.000 de euro pentru declaraţiile sale

Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a fost amendat cu suma de 25.000 de euro pentru declaraţiile pe care le-a făcut după meciul cu AS Roma, scor 3-3, disputat la 1 martie, a anunţat, vineri, Federaţia Italiană de Fotbal.

12 afișări
Imaginea articolului Mourinho, amendat cu suma de 25.000 de euro pentru declaraţiile sale

Mourinho, amendat cu suma de 25.000 de euro pentru declaraţiile sale

De asemenea, jucătorul formaţiei AS Roma, Daniele De Rossi, a fost amendat cu 20.000 de euro pentru afirmaţiile făcute după acelaşi meci, iar cele două cluburi au fost sancţionate cu sume similare.

Meciul de la 1 martie a provocat polemică din cauza unui penalti acordat echipei Inter în repriza a doua, când scorul era de 3-1 pentru AS Roma. La finalul partidei, De Rossi şi-a exprimat îndoielile în privinţa corectitudinii arbitrului, spunând că nu înţelege de ce greşelile de arbitraj se fac mereu "în aceeaşi direcţie".

Două zile mai târziu, Jose Mourinho a vorbit despre o "prostituţie intelectuală" şi a criticat rivalele echipei sale, AS Roma, AC Milan şi Juventus Torino, acuzând-o mai ales pe aceasta din urmă că a câştigat multe puncte datorită erorilor arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici