Mourinho către jucători: Nu mai sărbătoriţi, încă nu am câştigat nimic

Tehnicianul Jose Mourinho le-a cerut jucătorilor săi de la Real Madrid să nu mai sărbătorească după victoria cu FC Barcelona, deoarece încă nu au câştigat nimic.

142 afișări
Imaginea articolului Mourinho către jucători: Nu mai sărbătoriţi, încă nu am câştigat nimic

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia Marca susţine că după meciul de sâmbătă jucătorii au început să sărbătoarească, însă Mourinhho le-a spus: "Nu mai sărbătoriţi, nu am câştigat nimic".

Marca precizează că Mourinho nu a vrut ca jucătorii să treacă pe la Terminalul 4 de la aeroportul Barajas, la revenirea la Madrid, unde se aflau 500 de fani. "Deoarece măsurile de securitate nu erau suficiente iar Mourinho nu voia să sărbătorească, jucătorii s-au dus direct la autocar. Antrenorul a insistat că echipa nu a câştigat nimic şi că va avea timp de sărbătorit dacă va cuceri vreun titlu", scrie Marca.

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109. Golurile madrilenilor au fost înscrise de Khedira '17 şi Cristiano Ronaldo '73. Pentru FC Barcelona a înscris Alexis, în minutul 70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici