Mourinho: Chivu s-a sacrificat, dar apoi mi-a cerut schimbarea

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, după victoria din meciul cu AC Fiorentina, scor 2-0, că fundaşul Cristian Chivu s-a sacrificat să joace, dar a precizat că la pauză acesta i-a cerut să fie schimbat, informează agenţia Datasport.

85 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Chivu s-a sacrificat, dar apoi mi-a cerut schimbarea

Mourinho: Chivu s-a sacrificat, dar apoi mi-a cerut schimbarea

"În meciul cu Fiorentina am avut probleme. Chivu s-a sacrificat să joace, dar la pauză mi-a cerut să-l schimb. A fost o partidă dură din punct de vedere psihologic, iar Fiorentina are jucători de mare valoare. Cu un astfel de caracter, cu această dorinţă şi cu acest spirit, Inter Milano va câştiga titlul de campioană. Îmi pare rău că am ieşit din Liga Campionilor, era primul mei obiectiv, dar avem în continuare campionatul şi Cupa Italiei. Trebuie să jucăm pentru aceste trofee", a spus Mourinho.

Chivu a primit nota 6 din partea agenţiei Datasport pentru prestaţia din meciul cu Fiorentina. "Nu a avut mari probleme. S-a achitat perfect de sarcina primită: anihilarea lui Gilardino".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici