Mourinho crede că Rooney ar putea rămâne la Manchester United

Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat că primirea rezervată de fanii formaţiei Manchester United lui Wayne Rooney la meciul de luni seară l-ar putea convinge pe atacant să rămână pe Old Trafford.

132 afișări
Imaginea articolului Mourinho crede că Rooney ar putea rămâne la Manchester United

Wayne Rooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom mai discuta, dar cred că acest club este foarte special. La orice alt club, atunci când un jucător vrea să plece, fanii îi fac viaţa grea. Aici l-au aplaudat tot meciul! Probabil că acum va decide să rămâne la Manchester United. Dacă va lua această decizie, vom fi primii care o vom respecta", a declarat Mourinho la postul Sky Sports.

Tehnicianul portughez a adăugat că gruparea Chelsea va aştepta să afle poziţia jucătorului înainte de a face o nouă ofertă către Manchester United. "Totul va depinde de reacţia lui. Dacă nu mai vrea să plece, trebuie să ştim", a mai spus Mourinho.

De mai multe săptămâni Mourinho şi-a manifestat dorinţa de a-l transfera pe Rooney, care vrea să plece de la Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici