Mourinho după eşecul de la Dortmund: Nu suntem într-o situaţie dramatică

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, joi seară, după înfrângerea suferită de formaţia sa cu Borussia Dortmund, că gruparea madrilenă nu se află într-o situaţie dramatică şi îşi poate asigura punctele necesare calificării în meciurile pe care le mai are de disputat acasă.

188 afișări
Imaginea articolului Mourinho după eşecul de la Dortmund: Nu suntem într-o situaţie dramatică

Mourinho după eşecul de la Dortmund: Nu suntem într-o situaţie dramatică

"Nu există satisfacţie după acest meci, dar nu e nici o situaţie dramatică. Suntem într-o grupă serioasă, nu e glumă. Avem şase puncte şi avem de disputat două meciuri acasă, deci este la îndemâna noastră să câştigăm punctele necesare calificării. Niciuna dintre echipe nu a fost mai bună, a fost un meci incredibil de greu. Am avut şi noi şansa de a câştiga, dar victoria formaţiei din Dortmund a fost meritată. Le-am spus fotbaliştilor mei că va fi o partidă a mingilor pierdute. Dacă Realul pierde mingea, urmează o contră a celor de la Dortmund, dacă o pierde Dortmund, urmează contraatacul nostru", a declarat Mourinho, informează AFP.

La rândul său tehnicianul gazdelor, Jurgen Klop, a afirmat că, în ciuda succesului reuşit de Borussia, formaţia Real Madrid rămâne în continuare favorita grupei: "A fost o seară senzaţională, cu o impresie fabuloasă. Nu ne imaginam asta nici în cele mai frumoase vise. Este o grupă foarte grea, foarte intensă. Real rămâne favorită".

Formaţia spaniolă Real Madrid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa germană Borussia Dortmund, într-un meci contând pentru etapa a treia a Grupei D a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici