Mourinho după remiza de la Istanbul: Un rezultat acceptabil

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho, consideră acceptabil rezultatul de egalitate obţinut, miercuri, de formaţia sa, scor 1-1, la Istanbul, cu Galatasaray, pe un stadion pe care, în opinia lui, este greu de jucat, informează AFP.

120 afișări
Imaginea articolului Mourinho după remiza de la Istanbul: Un rezultat acceptabil

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cred că am obţinut un rezultat logic. În prima repriză noi am fost echipa mai bună, dar am ratat ocazia de a închide meciul. În repriza a doua, ei au pus mai multă presiune, în timp ce noi am jucat mai mult în defensivă. Dar în final cred că rezultatul este corect. Am avut ocazia să marcăm trei goluri. Ne creăm oportunităţi, dar avem probleme la ultima alegere, ultima pasă, ultima mişcare. Nu suntem o echipă capabilă să ucidem adversarul. Nu pot să-mi critic jucătorii, joacă unul pentru altul, demonstrează o adevărată disciplină tactică. Pot doar să subliniez faptul că am obţinut un rezultat acceptabil pe un stadion unde este dificil de jucat", a declarat Mourinho.

Formaţia turcă Galatasaray Istanbul a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut în compania echipe engleze Chelsea Londra, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru Galatasaray a marcat Chedjou '65, iar pentru Chelsea a înscris Fernando Torres, în minutul 9.

Meciul retur va avea loc la 18 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici