Mourinho: Eu sunt obosit în iunie, când nu sunt meciuri

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a urat succes fostului său rival de la FC Barcelona, Josep Guardiola, precizând însă că el nu este obosit decât în iunie, atunci când nu mai sunt meciuri.

192 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Eu sunt obosit în iunie, când nu sunt meciuri

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel mai important este să fie fericit. Eu lucrez de 12 ani ca antrenor şi oboseala mea vine în iunie, când nu sunt meciuri. Dar fiecare este cum este şi cel mai important este să fie fericit", a declarat Mourinho.

Josep Guardiola şi-a anunţat, vineri, plecarea de la FC Barcelona, motivând că este obosit şi că patru ani la gruparea catalană reprezintă o eternitate.

Mourinho a mai spus că nu a ascuns niciodată faptul că obiectivul său era să câştige cele mai importante trei campionate din Europa: Angliei, Italiei şi Spaniei. "Mai am de câştigat campionatul Spaniei. Este cel mai greu. Dar ştim că vom reuşi. Nu am ascuns niciodată că vreau să câştig cele mai importante trei campionate din Europa şi poate chiar din lume", a declarat Mourinho.

Jose Mourinho a mai câştigat două titluri în Premier League cu Chelsea şi de două ori campionatul Italiei, cu Internazionale Milano.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Real şi-ar putea asigura titlul miercuri, dacă învinge pe Athletic Bilbao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici