Mourinho i-a cântat secundului său în conferinţa de presă: "Karanka portugues, Karanka portugues..."

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a surprins, sâmbătă, pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa sa de presă, cântându-i secundului său "Karanka portugues, Karanka portugues..", informează cotidianul As.

192 afișări
Imaginea articolului Mourinho i-a cântat secundului său în conferinţa de presă: "Karanka portugues, Karanka portugues..."

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mourinho a susţinut conferinţa de presă alături de întregul său staf, format din Aitor Karanka, Rui Faria, Jose Morais şi Silvino Louro.

"Suntem cu toţii aici pentru că muncim împreună. Am câştigat împreună şi am pierdut împreună. Am spus că la final vom plânge sau vom râde împreună, iar la final am râs cu toţii, pentru că lucrurile au mers cum doream", a spus el.

În timpul conferinţei, la un moment dat Mourinho s-a uitat la ofiţerul de presă Oscar Ribot şi l-a întrebat: "Cântăm?", după care a început să ţină ritmul bătând în masă şi să cânte: "Karanka portugues, Karanka portugues, Karanka portugues" (Karanka portughez). Secunzii săi l-au acompaniat, însă mai timid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici