Mourinho: Îl cred pe Pepe

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat că îl crede pe compatriotul său Pepe, care a afirmat că nu a intenţionat să îl calce pe mână pe Lionel Messi la meciul de miercuri cu FC Barcelona, scor 1-2.

247 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Îl cred pe Pepe

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Dacă Pepe ar fi spus public că gestul său a fost intenţionat şi mi-ar fi spus asta şi mie, atunci aş fi fost deranjat. Însă el a spus că nu a fost ceva intenţionat şi îl cred", a spus Mourinho într-o conferinţă de presă. "Dacă unii dintre voi cred că Pepe este un mincinos, este dreptul vostru", s-a adresat tehnicianul jurnaliştilor.

Fotbalistul echipei Real Madrid, Pepe, şi-a cerut scuze, joi, pentru că l-a călcat pe mână pe atacantul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, la meciul direct din prima manşă a sferurilor de finală ale Cupei Spaniei, precizând că gestul său a fost involuntar. "A fost un gest involuntar. Însă dacă Messi se simte ofensat îmi cer scuze", a afirmat Pepe într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Real Madrid.

În minutul 68 al partidei de miercuri, mijlocaşul portughez l-a călcat pe mână pe Messi, care era întins pe gazon în urma unui fault. Gestul lui Pepe a părut intenţionat, din imaginile surprinse de camerele televiziunilor.

Pepe a fost criticat apoi dur de presa iberică, dar şi de fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, pe Twitter. "Pepe. Ce idiot", a scris Rooney.

Formaţia FC Barcelona a învins, miercuri, pe Santiago Bernabeu, echipa Real Madrid, scor 2-1 (0-1), în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei. Pentru Real Madrid a marcat Cristiano Ronaldo '11, iar pentru FC Barcelona au înscris Carles Puyol '49 şi Eric Abidal '77.

Pepe a evoluat la Real Madrid până în minutul 80, când a fost schimbat cu Granero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici