Mourinho: În retur şansele sunt 50-50

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, marţi seară, după victoria în faţa formaţiei FC Barcelona, scor 3-1, că returul va fi echilibrat, şansele fiind în continuare de 50-50.

15 afișări
Imaginea articolului Mourinho: În retur şansele sunt 50-50

Mourinho: În retur şansele sunt 50-50 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În retur se poate întâmpla orice. Putem câştiga. Putem pierde, dar ne putem califica. Şi putem pierde dar să fim eliminaţi. Luni am spus că şansele sunt 50-50. Astăzi (n.r. - marţi) şansele sunt tot 50-50, nu 51-49. Meciul făcut de noi a fost aproape perfect. Era perfect dacă nu primeam gol. Acum dacă mergem la Madrid în finală, voi fi mulţumit. Dacă nu, voi fi dezamăgit, dar vom ieşi cu capul sus. Inter avea probleme să joace în Liga Campionilor, nu trecea de optimi, se temea să joace. Astăzi am câştigat meritat în faţa celei mai bune echipe din lume. Dacă Inter nu câştigă Liga Campionilor în acest an, o va face într-un an sau doi. Acum este o mare echipă de Liga Campionilor. Sunt mândru de jucătorii mei, au schimbat deja istoria Interului", a afirmat Mourinho.

Mourinho a făcut referire şi la atacantul Mario Balotelli, care a fost fluierat de suporteri şi care şi-a aruncat tricoul la terminarea meciului.

"Sunt dezamăgit de Balotelli. Vreau ca fanii să fie alături de toţi jucătorii. Însă îi înţeleg, pentru că au văzut acelaşi lucru ca şi mine. Echipa a dat totul, Milito şi Pandev au ieşit cu crampe, Chivu şi Stankovici, care au intrat în joc, au dat totul pe teren. Şi apoi l-au văzut pe Mario....Toţi şi-au dat viaţa pe tere...iar un altul putea face mai mult ca să ajute echipa. Acum, va juca sâmbătă şi sper că ne va arăta că este alături de noi, ne va arăta că a învăţat azi. Jucătorii au ieşit «morţi» de pe teren, chiar şi eu, care nu am jucat. Însă nu şi el...".

Formaţia italiană Internazionale Milano, la care fundaşul român Cristian Chivu a intrat în repriza secundă, a câştigat, marţi, cu scorul de 3-1 (1-1), partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei spaniole FC Barcelona, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, informează uefa.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici