Mourinho: În Spania se duce o campanie împotriva mea

Antrenorul portughez al formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, s-a plâns, duminică, de o "campanie" îndreptată împotriva lui în Spania, mai mult ca în "alte campionate", conform unui interviu acordat publicaţiei El Mundo.

94 afișări
Imaginea articolului Mourinho: În Spania se duce o campanie împotriva mea

Antrenorul portughez al formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Contrar altor campionate în care am antrenat, aici simt că este o campanie împotriva mea. Un prieten mi-a spus că dacă adunăm toate pietrele care au fost aruncate spre noi, am putea construi un monument", a apreciat "The Special One" în stilul său caracteristic.

"Există astăzi puţin oameni care au ca principiu fundamental adevărul, lipsa ipocriziei...Eu, pot să mă înşel, dar voi spune mereu ce cred şi ce simt fără a mă teme de consecinţe. Iar mulţi oameni nu iartă acest lucru", a explicat el.

În interviul pentru El Mundo, Mourinho revine şi asupra transferurilor făcute de Real în acest sezon: "Printre cei care au venit, Sahin şi Altintop nu au arătat deocamdată nimic. Varane are poate vârsta de a juca în a treia ligă, dar are calităţi minunate şi îl consider ca o opţiune de prezent, nu doar de viitor. Coentrao este Coentrao şi Callejon nu este o surpriză, deoarece noi l-am transferat cu multă convingere. Însă există ceva mai important ca transferurile: am acumulat mai multă experienţă în activitatea colectivă, în viaţa de grup", a concluzionat tehnicianul madrilen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici