Mourinho, ironic la adresa Barcelonei: Ibrahimovici e un băiat inteligent, dar a priceput târziu

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a lansat un nou atac la adresa rivalei FC Barcelona, afirmând că atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici este un băiat inteligent, dar a priceput târziu că echipa catalană este ajutată de arbitri.

246 afișări
Imaginea articolului Mourinho, ironic la adresa Barcelonei: Ibrahimovici e un băiat inteligent, dar a priceput târziu

Mourinho, ironic la adresa Barcelonei: Ibrahimovici e un băiat inteligent, dar a priceput târziu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Ibrahimovici este un băiat inteligent, pe care îl cunosc foarte bine, dar aş spune că a priceput târziu", a afirmat Mourinho.

Tehnicianului portughez a comentat astfel afirmaţia atacantului de la AC Milan, care a declarat, marţi, că începe să-l înţeleagă pe Jose Mourinho când se plânge de arbitraje la meciurile cu Barcelona, după ce catalanii au primit un penalti controversat în partida retur din sferturile Ligii Campionilor.

"Am egalat şi apoi arbitrul a dat un penalti împotriva noastră. Nu îl înţeleg. A fost ciudat şi ne-a ruinat meciul. Poate a existat o ţinere, dar balonul nu era încă în joc, iar arbitrul nu putea semnaliza fault. Încep să-l înţeleg pe Mourinho şi declaraţiile sale când Real vine să joace aici (n.r. - pe Camp Nou). Acum, după experienţa avută, înţeleg şi mai bine. Fără intervenţia arbitrului, şansele ar fi fost 50-50", a afirmat Ibrahimovici pentru o publicaţie suedeză, preluată de presa spaniolă.

La scorul de 1-1, centralul olandez Bjorn Kuipers a acordat un penalti pentru FC Barcelona, după ce Nesta (AC Milan) şi Busquets (FC Barcelona) s-au ţinut reciproc în carelul oaspeţilor, la un corner executat de Xavi de pe partea stângă.

Echipa spaniolă FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia italiană AC Milan, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei, iar în tur scorul a fost egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici