Mourinho îşi acuză un jucător că a trădat Roma

Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a declarat că un jucător, nenominalizat, şi-a trădat coechipierii prin atitudinea sa neprofesionistă în meciul din deplasare cu Sassuolo, încheiat miercuri cu scorul de 1-1, în runda a 14-a din Serie A.

1290 afișări
Imaginea articolului Mourinho îşi acuză un jucător că a trădat Roma

Mourinho îşi acuză un jucător că a trădat Roma

Ambele goluri, ale unei remize fade, au fost marcate pe final de meci, reuşita oaspeţilor, prin Tammy Abraham (min. 80), fiind anulată de Andrea Pinamonti, de la Sassuolo, cinci minute mai târziu.

"Mă dezamăgeşte pentru că efortul depus de echipă a fost trădat de un jucător din cauza unei atitudini neprofesioniste. El a trădat efortul depus de toţi ceilalţi", a declarat Mourinho.

Antrenorul portughez a refuzat să dea numele jucătorului atunci când a fost întrebat cine este cel care a trădat echipa.

„Nu. I-am spus deja în vestiar - lucru pe care nu îl fac des, pentru că în mod normal, după meciuri, nu vorbesc în vestiar. Am avut 16 jucători pe teren în această seară şi am fost mulţumit de atitudinea a 15 dintre ei", a adăugat el.

"Dar o atitudine neprofesionistă, o atitudine incorectă în comparaţie cu coechipierii săi - asta mă enervează. Dar, este un punct, un punct în deplasare şi un rezultat despre care nu poţi spune că este negativ. În general, am fost mulţumit de atitudinea echipei".

Roma joacă acasă cu Torino pe 13 noiembrie, în ultimul meci din Serie A înainte de pauza de la Cupa Mondială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici