Mourinho îşi îndreaptă atenţia spre Cristian Chivu, după ce transferul lui Chiellini a căzut

Noul antrenor al formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a cerut preşedintelui Florentino Perez să încerce să-l transfere pe fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, informează site-ul goal.com, care citează Sport.es.

23 afișări
Imaginea articolului Mourinho îşi îndreaptă atenţia spre Cristian Chivu, după ce transferul lui Chiellini a căzut

Mourinho îşi îndreaptă atenţia spre Cristian Chivu, după ce transferul lui Chiellini a căzut (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Jose Mourinho, care i-a fost antrenor lui Chivu la Inter Milano până în luna iunie, lucrează la un plan pentru aducerea românului la Madrid.

"Antrenorul a discutat cu preşedintele Florentino Perez şi l-a cerut pe fundaşul român, după ce a aflat că transferul lui Giorgio Chiellini de la Juventus este imposibil. Iar o astfel de mutare ar putea redeschide negocierile pentru aducerea lui Maicon, tot de la Inter Milano, după ce tratativele au intrat în impas. Mourinho simte că prezenţa brazilianului Marcelo pe partea stângă a terenului nu este suficientă şi vrea o a doua alternativă, fiind optimist că va ajunge la un acord cu Inter pentru Chivu, deoarece locul acestuia ar putea fi luat de Davide Santon", scrie sursa citată.

Potrivit site-ului italian Virgilio Sport, surse apropiate clubului milanez susţin că jucătorul român a fost declarat intransferabil nu numai de către preşedintele Massimo Moratti, ci şi de noul antrenor al formaţiei italiene, Rafael Benitez.

La începutul lunii iunie, impresarul fundaşului Cristian Chivu, Victor Becali, a declarat, pentru site-ul FcInterNews.it, că jucătorul român mai are contract până în 2012 cu Inter Milano, grupare la care se simte "excelent", şi nu există nicio ofertă pentru căpitanul "tricolorilor" din partea clubului Real Madrid.

Cristian Chivu, care a reuşit tripla cu Inter în acest sezon (campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor) s-a mai aflat în atenţia clubului Real Madrid în vara anului 2007, înainte de a alege să se transfere la Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici